NUNTĂ ÎN STIL CLASIC
RAMONA ȘI OVIDIU
fotograf nunta iasi in stil clasic

Influențe clasice moderne, locații de vis ... și nu in ultimul rând ... o petrecere de vis la Little Texas.

O nuntă pe care o așteptam din momentul semnării contractului. Știam ca vor fi prezenți prieteni buni ai mirilor, chiar mai mult decât atât, prieteni de o viață. De asemenea, știind și că petrecerea va avea loc la Little Texas, una din locațiile mele preferate din Iași. Zilele au trecut și pe masură ce purtam discuții cu Ramona și Ovidiu, mi se prezentau din ce in ce mai multe surprize de pe parcursul evenimentului.

A sosit și ziua nunții ... și pot spune cu mare drag, că mi-au fost depășite cu mult așteptările. La început puțin dezamăgit, datorită întarzierii de la Make up si Hair dress, ședința foto s-a redus substanțial la doar 20 minute. Dar ... pot spune ca toată nunta s-a transformat intr-o prelungită ședință foto. Cadre unice, o prietenie cum rar am văzut între miri si cavaleri si domnișoare de onoare. Totul a fost o poveste continuă. Ca fotograf al nunții lor am avut o mare bucurie să le pot așterne povestea printr-o serie de fotografii, pe care vă invit să le admirați alături de mine cu momente unice de pe parcursul nunții: gătitul mirilor, cununia religoasă, ședința foto si nu în cele din urma, o mare petrecere.

atmosfera de vis la nunta gatitul mirilor la Little Texas inocenta copiilor la sedinta foto gatitul mirilor la Little Texas 2 cavaleri de onoare detalii fotografii nunta detaliu fotografie nunta fotografii mire la gatitul mirilor domnisoara de onoare la nunta iasi gatitul miresei la nunta iasi fotografie mireasa Little Texas fotografie reflexie Little Texas creativitate fotografii nunta domnisoare de onoare Little Texas Iasi fotografii domnisoare de onoare gatitul miresei detaliu fotografie mireasa iasi fotografii miri nunta iasi fotografii verighete nunta iasi copil nunta Iasi fotografii miri 2018 rochie mireasa iasi sedinta foto nunta iasi sedinta foto mireasa iasi mapa familiei biserica catolica nicolina discursul miresei nunta iasi domnisoara de onoare biserica catolica fotografii copii cununie religoasa catolici porumbei nunta iasi dansul mirilor Little Texas Iasi dansul mirilor fotograf profesionist dans miri Iasi idei dans miri tortul mirilor Palatul Culturii Iasi sedinta foto Palatul Culturii Iasi Sedinta foto iasi
Vă mulţumim
Vă vom contacta în scurt timp
Vă rugăm să completaţi corect toate câmpurile..
Vă mulţumim pentru înţelegere